Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Vânzare și închiriere Paleți Non Euro

Obțineți cele mai bune oferte din piață pentru paleți Non Euro – perfecți pentru transport și depozitare!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Tratamente

Tratamentul termic ISPM15 este un proces de tratament al lemnului folosit în producerea ambalajelor din lemn, care îndeplinește cerințele standardului internațional de protecție fitosanitară pentru lemn și produse din lemn (ISPM15). Acest standard a fost introdus pentru a preveni răspândirea dăunătorilor și a bolilor din lemn prin intermediul comerțului internațional.

Tratamentul termic ISPM15 constă în încălzirea lemnului la o temperatură de cel puțin 56°C timp de cel puțin 30 de minute într-un tratament termic cu uscare în cuptor sau cu o altă metodă de încălzire adecvată. Acest proces îndepărtează sau distruge organisme dăunătoare, precum larvele de insecte, ciuperci și bacterii, care ar putea fi prezente în lemn.

După tratamentul termic, lemnul este marcat cu un simbol specific ISPM15, care confirmă că a fost tratat și că este în conformitate cu standardele internaționale de protecție fitosanitară. Această marcă poate fi verificată la punctele de control la granițe și la alte puncte de inspecție pentru a se asigura că lemnul nu este infectat cu organisme dăunătoare și nu reprezintă un risc pentru mediul înconjurător sau pentru alte plante și animale.

Tratamentul termic ISPM15 asigură că lemnul folosit în ambalaje din lemn este sigur, curat și respectă standardele internaționale, protejând astfel mediul înconjurător și asigurând o protecție eficientă împotriva organismelor dăunătoare care ar putea fi prezente în lemn.

fabrica paleti non euro

Dimensiuni si caracteristici Paleți Non Euro

Palet cu blocuri

paleti cu blocuri

Palet cu șiruri

paleti cu siruri

Dimensiuni

lățime x lungime (milimetri)

1016 x 1219

1000 x 1200

1165 x 1165

1067 x 1067

1100 x 1100

800 x 1200

Notă

Deoarece acești paleți nu respectă standardul european, pot fi necesare ajustări în procesul de transport și manipulare. Acest lucru poate include utilizarea de echipamente și instrumente speciale pentru a manipula paletii non euro sau încărcarea acestora într-un mod diferit față de paletii europeni standard.

Simplificați-vă logistica și optimizați-vă lanțul de aprovizionare cu paleții noștri de înaltă calitate

Paleți Non Euro noi și Paleți Non Euro second hand

Paleți Non Euro noi

Paleții non-euro noi sunt paleți fabricați din materiale noi și disponibili în dimensiuni variate, potriviți nevoilor clienților care nu folosesc europaleți standard.

Sunt fabricați din diverse tipuri de lemn, cum ar fi pin, molid, stejar sau fag, în funcție de preferințele și nevoile clienților. Pentru a crește durabilitatea și a-i face mai rezistenți la factorii de mediu, acești paleți sunt supuși unor tratamente speciale, cum ar fi tratamentul cu substanțe protectoare pentru a împiedica dezvoltarea mucegaiului, a ciupercilor și a insectelor sau cu substanțe care îmbunătățesc rezistența la apă și la UV. În plus, paleții din lemn sunt uscați la cuptor pentru a elimina umezeala și a le oferi o durată de viață mai lungă.

Descoperiți acum paleții non-euro noi de la Escargo și beneficiați de performanță și durabilitate!

Paleți Non Euro second hand

Suntem specializați în vânzarea de paleți non-euro second-hand recondiționați, care sunt ideali pentru clienții care doresc să economisească bani. Acești paleți sunt adesea disponibili la prețuri mai mici decât paleții noi, făcându-i o alegere convenabilă pentru companii care nu au neapărat nevoie de paleți noi sau care doresc să reducă costurile. Înainte de a fi puși din nou în vânzare, paleți sunt supuși unor procese de recondiționare, cum ar fi repararea sau înlocuirea pieselor deteriorate, precum și curățarea și dezinfectarea pentru a îndepărta urmele de contaminanți sau murdărie. Astfel, clienții noștri pot avea încredere că paletii second-hand recondiționați sunt siguri și pot fi utilizați cu succes în aplicațiile lor specifice. În plus, acești paleti sunt disponibili în diferite dimensiuni și pot fi fabricați din diverse materiale, cum ar fi lemn, plastic sau metal.

Contactați-ne pentru detalii despre paletii non-euro second-hand recondiționați disponibili și pentru a primi o ofertă personalizată pentru nevoile dvs.

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.