Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Vânzare ambalaje din lemn

Obțineți cele mai bune oferte din piață pentru ambalaje din lemn – orice tip de ambalaj din lemn necesar afacerii tale!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Ambalaje din lemn de calitate superioară pentru transport și depozitare!

Ambalajele din lemn sunt soluții durabile și versatile pentru transportul și depozitarea produselor în siguranță. Ambalajele noastre din lemn sunt fabricate din materiale de calitate superioară, astfel încât să poată face față celor mai riguroase cerințe de transport și depozitare. Fie că aveți nevoie de cutii, lăzi sau paleți din lemn, avem o gamă largă de opțiuni de dimensiuni și grosimi, astfel încât să putem satisface nevoile specifice ale afacerii dvs.

Toate ambalajele noastre sunt fabricate din lemn tratat și certificat, care respectă standardele internaționale de calitate și siguranță. Acestea oferă o protecție excelentă împotriva factorilor externi precum umezeala, căldura și impactul fizic, asigurând astfel că produsele dvs. ajung la destinație în siguranță și fără deteriorări.

Oferim opțiuni personalizate de design și imprimare, astfel încât ambalajele noastre să se potrivească perfect cu imaginea brandului dvs. și să asigure o prezentare impecabilă a produselor dvs. Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă largă de ambalaje din lemn, precum și posibilitatea de a plasa comenzi personalizate, astfel încât să vă asigurați că veți obține soluția perfectă pentru nevoile afacerii dvs.

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389