Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Vânzare Cutii de lemn

Cutii de lemn – soluția durabilă și estetică pentru depozitare și transport. Contactați-ne acum pentru a cere o ofertă!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Tratament ISPM15

Tratamentul termic ISPM15 este un proces de tratament al lemnului folosit în producerea ambalajelor din lemn, care îndeplinește cerințele standardului internațional de protecție fitosanitară pentru lemn și produse din lemn (ISPM15). Acest standard a fost introdus pentru a preveni răspândirea dăunătorilor și a bolilor din lemn prin intermediul comerțului internațional.

Utilizare

Cutia de lemn este un recipient versatil și durabil, utilizat într-o varietate de contexte pentru depozitarea și transportul diferitelor mărfuri. Datorită rezistenței și durabilității sale, cutia de lemn este folosită în special pentru mărfuri grele sau fragile, cum ar fi mașini, echipamente electrice sau produse din sticlă.

Cutiile de lemn sunt folosite și în alte contexte, precum în expedițiile militare, în depozite, în ateliere și chiar și în gospodării pentru depozitarea uneltelor sau a altor obiecte de valoare.

Cutia de lemn are chiar și o funcție estetică, fiind folosită în prezent în design interior și în industria de ambalare pentru a conferi un aspect rustic și natural produselor.

În plus, cutiile de lemn sunt și o soluție ecologică, fiind realizate dintr-un material regenerabil și biodegradabil.

producator cutii lemn

Dimensiuni și caracteristici cutii de lemn

Cutie de lemn

cutii lemn en-gros

Dimensiuni

lățime x lungime

1200 x 800 mm

înălțime palet

între 119 și 145 mm

lățime scândură

între 70 și 145 mm

grosime scândură

între 13 și 22 mm

nr. scânduri plan superior

5, 7, 9 buc.

înălțime calupi

80 mm

lățime / lungime calupi

între 70 și 145 mm

tip cuie

răsucite

lungime cuie

între 38 și 80 mm

diametru cuie

între 2.3 și 2.5 mm

metoda de aplicare cuie

pneumatic

rezistență

până la 5.000 kg

material

fag, stejar, carpen, brad, pin, molid, douglas, plop

Notă

Cutiile de lemn comercializate de Escargo sunt disponibile în dimensiunile standard sau pot fi adaptate cerințelor dvs.

fabrica cutii lemn

Simplificați-vă logistica și optimizați-vă lanțul de aprovizionare cu paleții noștri de înaltă calitate

Cutii de lemn

La Escargo, suntem specializați în fabricarea cutiilor de lemn de înaltă calitate, potrivite pentru o varietate de aplicații industriale și comerciale. Avem o echipă de experți în producția de cutii de lemn, care utilizează cele mai bune practici și materiale de calitate superioară pentru a asigura că fiecare cutie îndeplinește cerințele specifice ale clienților noștri.

Beneficiile utilizării cutiilor de lemn sunt multiple. În primul rând, lemnul este un material durabil și rezistent, ceea ce face ca aceste cutii să fie ideale pentru transportul mărfurilor grele sau fragile. Lemnul oferă, de asemenea, o izolație termică și acustică excelentă, ceea ce le face potrivite pentru depozitarea și transportul mărfurilor sensibile la schimbările de temperatură.

Cutia de lemn este, de asemenea, o opțiune ecologică, fiind realizată dintr-un material regenerabil și biodegradabil. Aceasta înseamnă că este mai puțin poluantă decât alte tipuri de cutii și poate fi reciclată sau refolosită în mod eficient.

Cutia de lemn este, de asemenea, foarte versatilă și poate fi personalizată în funcție de nevoile specifice ale clienților noștri. La Escargo, oferim o gamă largă de dimensiuni și forme pentru a satisface cerințele de depozitare și transport ale clienților noștri.

În plus, cutiile de lemn pot fi personalizate prin adăugarea de logo-uri sau design-uri unice, permițând astfel clienților noștri să-și promoveze brand-ul în timpul transportului și depozitării mărfurilor lor.

Cutiile de lemn fabricate de Escargo oferă o soluție durabilă, ecologică și personalizabilă pentru depozitarea și transportul mărfurilor în condiții optime de siguranță.

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită.Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.