Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Vânzare și închiriere Boxpaleți lemn

Boxpaleți din lemn – soluția ideală pentru transport și stocare. Contactați-ne acum pentru a cere o ofertă!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Tratament ISPM15

Tratamentul termic ISPM15 este un proces de tratament al lemnului folosit în producerea ambalajelor din lemn, care îndeplinește cerințele standardului internațional de protecție fitosanitară pentru lemn și produse din lemn (ISPM15). Acest standard a fost introdus pentru a preveni răspândirea dăunătorilor și a bolilor din lemn prin intermediul comerțului internațional.

Utilizare

Boxpaleții din lemn sunt o soluție excelentă pentru transportul și stocarea mărfurilor dvs. Acești paleți sunt fabricați din lemn de cea mai înaltă calitate, fiind proiectați pentru a fi durabili și fiabili. Cu ajutorul boxpaleților noștri, puteți transporta și stoca mărfurile într-un mod sigur și eficient, fără riscul de deteriorare.

boxpaleti de vanzare

Dimensiuni și caracteristici boxpaleți

Boxpalet

boxpaleti lemn

Dimensiuni

lățime x lungime

1200 x 800 mm

înălțime palet

între 119 și 145 mm

lățime scândură

între 70 și 145 mm

grosime scândură

între 13 și 22 mm

nr. scânduri plan superior

5, 7, 9 buc.

înălțime calupi

80 mm

lățime / lungime calupi

între 70 și 145 mm

tip cuie

răsucite

lungime cuie

între 38 și 80 mm

diametru cuie

între 2.3 și 2.5 mm

metoda de aplicare cuie

pneumatic

rezistență

până la 5.000 kg

material

fag, stejar, carpen, brad, pin, molid, douglas, plop

Notă

Boxpaleții comercializați de Escargo sunt disponibili în dimensiunile standard sau pot fi adaptate cerințelor dvs.

fabrica boxpaleti

Simplificați-vă logistica și optimizați-vă lanțul de aprovizionare cu paleții noștri de înaltă calitate

Boxpaleți noi sau second hand

Boxpaleți noi

Boxpaleții Escargo sunt fabricați din lemn de înaltă calitate, provenit din surse sustenabile. Folosim atât lemn moale cât și lemn tare, funcție de necesotățile clientului.
Lemnul de pin sau de molid se folosește datorită durabilității și densității, obținându-se paleții cu o rezistență ridicată. În plus, lemnul de pin sau de molid este ușor de prelucrat și de finisat, ceea ce ne permite să creăm paleți care să îndeplinească specificațiile exacte ale clienților noștri.

Motivul pentru care folosim lemn tare și moale în confecționarea boxpaleților este faptul că aceste două tipuri de lemn au proprietăți diferite care le fac potrivite pentru diferite scopuri.
Lemnul tare, cum ar fi cel de stejar sau de fag, este mai dens și mai dur, ceea ce îi conferă o rezistență mai mare la uzură și la impact. În schimb, lemnul moale, cum ar fi cel de pin sau de molid, este mai ușor și mai flexibil, ceea ce îl face mai potrivit pentru paleții care trebuie să fie ușori și ușor de manevrat.

Utilizarea lemnului în confecționarea boxpaleților oferă avantaje multiple. Lemnul este un material natural și durabil, care se degradează ușor și poate fi reciclat sau reutilizat. În plus, lemnul este ușor de reparat și de întreținut, ceea ce face ca paleții să fie o investiție pe termen lung pentru afacerea dvs.

Boxpaleți second hand

La Escargo avem disponibili o serie de boxpaleti din lemn second hand, ideali pentru depozitarea și transportul diferitelor tipuri de mărfuri. Acești boxpaleti sunt fabricați din lemn de calitate superioară, ceea ce îi face foarte rezistenți și durabili în timp. Dimensiunile sunt standardizate, ceea ce îi face compatibili cu majoritatea echipamentelor de manipulare și transport.

Acești boxpaleti pot fi utilizați într-o varietate de industrii, inclusiv în sectorul de logistică și transport, în depozite, în fabrici sau în magazine. Fiind second hand, acești boxpaleti pot fi achiziționați la un preț mai mic decât cel al celor noi, fără a compromite calitatea.

Escargo oferă servicii de transport și livrare a acestor boxpaleti în diferite locații. De asemenea, compania oferă și soluții personalizate pentru clienții care doresc să-și adapteze boxpaletii în funcție de nevoile specifice.

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389