Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Management Paleți

Optimizați-vă lanțul de aprovizionare cu serviciile noastre complete de management al paletilor!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Gestionarea eficientă a lanțului dvs. de aprovizionare cu serviciile noastre de management al paletilor!

Managementul paleților

Serviciul nostru de management al paletilor este conceput pentru a ne ajuta clienții să-și optimizeze lanțul de aprovizionare și să economisească bani și timp prin reducerea costurilor de transport și avarii.

Echipa noastră se ocupă de toate aspectele legate de gestionarea paletilor, inclusiv livrarea, colectarea, repararea, depozitarea și inlocuirea lor. Prin utilizarea serviciului nostru de management al paletilor, clienții noștri pot beneficia de o abordare personalizată și adaptată la nevoile specifice ale companiei lor, astfel încât să se poată concentra asupra activităților lor principale, fără a-și face griji cu privire la stocul și gestionarea paletilor. Oferim soluții personalizate de management al paletilor pentru clienți din diverse industrii și suntem dedicați să asigurăm un transport eficient și sigur al mărfurilor. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem să vă ajutăm să vă optimizați lanțul de aprovizionare cu serviciile noastre de management al paletilor!

Management paleti

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.