Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Despre noi

Orice gest, fie el și cel mai mic, poate avea un impact semnificativ. Compania noastră înțelege asta și, având peste 30 de ani de experiență pe piață, ne străduim să adoptăm o politică de utilizare eficientă a resurselor de lemn, pentru a minimiza pierderile.

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Istoria companiei

ESCORPION 707 IMPEX SRL este o companie cu capital 100% românesc, prezentă pe piața națională din 1992, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul ambalajelor din lemn. Suntem producători, reciclatori și comercianți de ambalaje din lemn. Avem o echipă dedicată de 45 de angajați și două birouri care se ocupă de toate nevoile clienților noștri.

Pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale pieței, în 2021, am extins portofoliul nostru de servicii prin finalizarea procedurilor de autorizare pentru colectarea altor materiale reciclabile, cum ar fi cartonul, plasticul, metalul, și multe altele. Astfel, suntem pregătiți să oferim clienților noștri soluții complete pentru toate nevoile lor de ambalare și reciclare.

ESCORPION 707 IMPEX SRL

Valori și personalitate

Valorile fundamentale ale Escargo sunt orientate către protejarea mediului înconjurător și respectul față de clienți, fiind o companie care își asumă o atitudine responsabilă și transparentă în toate aspectele sale de afaceri. În timp ce compania produce și comercializează produse din lemn și carton, Escargo se asigură că acestea sunt realizate din surse sustenabile și responsabile.

Escargo are o personalitate puternică, bazată pe atenția la detalii și calitate, iar acest lucru se reflectă în toate produsele sale. Compania este dedicată să ofere soluții personalizate și inovatoare pentru a satisface nevoile și cerințele clienților săi, fără a compromite valorile sale.

Compania Escargo a ținut pasul cu vremurile, având o abordare verde și sustenabilă a afacerilor, fiind preocupată de impactul său asupra mediului și asumându-și responsabilitatea socială. Cu o atenție deosebită la calitate și detalii, Escargo se remarcă ca o companie cu o personalitate puternică și dedicată satisfacerii nevoilor clienților săi, devenind alegerea preferată pentru clienții care doresc produse de calitate, sustenabile și personalizate.

Misiune și viziune

Misiunea Escargo este de a oferi soluții inovatoare și sustenabile pentru necesitățile de ambalare și transport ale clienților săi, în timp ce protejează mediul înconjurător prin reciclarea și utilizarea responsabilă a resurselor.

Ne propunem să fim principalul furnizor de soluții durabile și inovatoare pentru paleți, care sporesc eficiența și productivitatea lanțurilor de aprovizionare din întreaga țară, promovând în același timp responsabilitatea față de mediu și având un impact pozitiv asupra comunităților pe care le deservim.

Cariere la Escargo

Ești în căutarea unei oportunități de a te alătura unei echipe dedicate, orientate spre inovație și sustenabilitate? La Escargo, suntem mereu în căutarea de talente care împărtășesc pasiunea noastră pentru calitate și responsabilitate față de mediu.

Indiferent dacă ești un profesionist experimentat sau un începător entuziast, avem locuri pentru tine în echipa noastră. Fie că îți dorești să lucrezi în producție, logistică, sau management, la Escargo vei găsi un mediu de lucru stimulant, unde poți crește și te poți dezvolta profesional.

Cariere

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia proprie, acest lucru ne ajută comunitatea să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389