Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Vânzare Lăzi de lemn

Soluția durabilă și estetică pentru depozitare și transport Contactați-ne acum pentru a cere o ofertă!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Tratament ISPM15

Tratamentul termic ISPM15 este un proces de tratare a lemnului folosit în producerea ambalajelor din lemn, care îndeplinește cerințele standardului internațional de protecție fitosanitară pentru lemn și produse din lemn (ISPM15). Acest standard a fost introdus pentru a preveni răspândirea dăunătorilor și a bolilor din lemn prin intermediul comerțului internațional.

Utilizare

Lăzile de lemn sunt utilizate într-o varietate de contexte pentru depozitarea și transportul mărfurilor. Ele sunt ideale pentru depozitarea obiectelor grele sau fragile, precum echipamente electrice sau produse din sticlă. De asemenea, lăzile de lemn sunt folosite în expedițiile militare, în depozite, în ateliere și chiar și în gospodării pentru depozitarea uneltelor sau a altor obiecte de valoare.

Lăzile de lemn sunt o opțiune populară în special pentru depozitarea și transportul legumelor și fructelor proaspete, deoarece acestea permit circulația aerului și protejează produsele de deteriorare sau strivire. În plus, lăzile de lemn pot fi personalizate în funcție de nevoile specifice ale producătorilor și comercianților, permițând astfel o gestionare mai ușoară a produselor și o prezentare mai atractivă în magazine.

fabrica de ladite lemn

Dimensiuni și caracteristici lăzi de lemn

Lăzi de lemn

ladite lemn ieftine

Dimensiuni

lățime x lungime

1200 x 800 mm

înălțime palet

între 119 și 145 mm

lățime scândură

între 70 și 145 mm

grosime scândură

între 13 și 22 mm

nr. scânduri plan superior

5, 7, 9 buc.

înălțime calupi

80 mm

lățime / lungime calupi

între 70 și 145 mm

tip cuie

răsucite

lungime cuie

între 38 și 80 mm

diametru cuie

între 2.3 și 2.5 mm

metoda de aplicare cuie

pneumatic

rezistență

până la 5.000 kg

material

fag, stejar, carpen, brad, pin, molid, douglas, plop

Notă

Lăzile de lemn comercializate de Escargo sunt disponibile în dimensiunile standard sau pot fi adaptate cerințelor dvs.

ladite lemn de vanzare

Simplificați-vă logistica și optimizați-vă lanțul de aprovizionare cu paleții noștri de înaltă calitate

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită.Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389