Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Colectare și Reciclare Deșeuri din Lemn

Ia o decizie sustenabilă! Colectează și reciclează eficient deșeurile din lemn cu ajutorul serviciilor noastre de specialitate.

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Transformă deșeurile din lemn în resurse utile! Descoperă serviciile noastre complete de colectare și reciclare.

Colectare și reciclare deșeuri din lemn

Serviciile noastre complete de colectare și reciclare a deșeurilor din lemn sunt concepute pentru a oferi soluții sustenabile și eficiente. Echipa noastră colectează deșeurile din lemn de la sediul clienților și le transportă în centrele noastre de reciclare, unde sunt sortate, procesate și transformate în resurse utile. Avem echipamente și tehnologii moderne care ne permit să reciclăm o gamă largă de deșeuri din lemn, cum ar fi paleți, ambalaje, mobilier vechi sau rămășițe de construcții. Escargo se angajează să respecte cele mai înalte standarde de mediu, contribuind astfel la protejarea resurselor naturale și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Reciclare deseuri din lemn

Schimb paleți non-euro

Serviciul nostru de schimb paleti non-euro deteriorați este conceput pentru clienții care au nevoie de înlocuirea paletilor non-euro care sunt deteriorați sau nu pot fi utilizați cu europaleti. Echipa noastră vine la sediul clienților și colectează paletii deteriorați sau non-euro, înlocuindu-i cu europaleti noi sau recondiționați, în funcție de preferințele și cerințele clientului. Prin utilizarea serviciului nostru de schimb paleti non-euro deteriorați, clienții pot economisi timp și bani, evitând astfel costurile ridicate de înlocuire a paletilor deteriorați cu europaleti noi sau de a utiliza paleti non-euro care nu se potrivesc cu nevoile lor de transport. Escargo garantează calitatea paletilor înlocuiți, asigurând astfel siguranța și eficiența transportului mărfurilor. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să economisiți timp și bani prin serviciul nostru de schimb paleti non-euro deteriorați.

Colectare deseuri din lemn

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389