Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Paleți de vânzare într-o gamă variată – calitate și prețuri avantajoase!

Obțineți cele mai bune oferte din piață pentru Europaleți – perfecți pentru transport și depozitare!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Producem și comercializăm următoarele tipuri de paleți:

I. Paleți de vânzare noi

Oferim spre vânzare o gamă variată de paleți noi de cea mai înaltă calitate, concepuți pentru a vă ajuta să vă eficientizați operațiunile de transport și depozitare.

Indiferent de nevoile dvs., suntem siguri că veți găsi aici paleții potriviți pentru afacerea dvs. Oferim o selecție largă de dimensiuni, greutăți și capacități de încărcare, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru marfa dvs.

Toți paleții noștri sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, astfel încât să puteți fi siguri că veți primi produse fiabile și durabile, care vor rezista în timp. De asemenea, paleții noștri noi sunt igienici și curați, fără a prezenta urme de uzură sau murdărie.

Suntem aici pentru a vă furnizăm o ofertă personalizată, luând în considerare nevoile și specificațiile produselor pe care doriți să le depozitați sau să le transportați. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții și cele mai bune servicii, astfel încât să vă puteți desfășura afacerea în mod eficient și în siguranță.

Solicitați acum o ofertă personalizată pentru paleții de care aveți nevoie.

Paleti de vanzare noi

Simplificați-vă logistica și optimizați-vă lanțul de aprovizionare cu paleții noștri de înaltă calitate

II. Paleți de vânzare second-hand

Oferim o gamă variată de paleți second-hand de calitate superioară, la prețuri accesibile, pentru a vă ajuta să economisiți bani și să eficientizați operațiunile de transport și depozitare. Paleții noștri second-hand sunt o alegere excelentă pentru afacerile care caută soluții economice și durabile pentru nevoile lor de depozitare și transport. Toți paleții noștri second-hand sunt atent verificați și curățați, astfel încât să puteți fi siguri că veți primi produse fiabile și în stare bună.

Oferim o selecție largă de dimensiuni, greutăți și capacități de încărcare, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru marfa dvs. Avem o echipă de profesioniști care vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți paleții potriviți pentru afacerea dvs. și suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții și cele mai bune servicii.

Comandați acum paleții second-hand de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea în mod eficient și la un preț convenabil.

paleti de vanzare second hand

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele și a vă livra paleții. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389