Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Vânzare și închiriere Paleți industriali

Obțineți cele mai bune oferte din piață pentru Paleți industriali – perfecți pentru transport și depozitare!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Tratament ISPM15

Tratamentul termic ISPM15 este un proces de tratament al lemnului folosit în producerea ambalajelor din lemn, care îndeplinește cerințele standardului internațional de protecție fitosanitară pentru lemn și produse din lemn (ISPM15). Acest standard a fost introdus pentru a preveni răspândirea dăunătorilor și a bolilor din lemn prin intermediul comerțului internațional.

Utilizare

Paleții industriali sunt proiectați pentru a fi utilizați cu diferite tipuri de echipamente de ridicare și transport, cum ar fi stivuitoarele și macaralele, și sunt concepuți pentru a rezista la greutăți și condiții extreme de utilizare, cum ar fi temperaturi extreme, expunere la umiditate și abraziune.

fabrica paleți industriali

Dimensiuni si caracteristici Paleți industriali

Palet industrial

paleți industriali

Dimensiuni

lățime x lungime

1200 x 800 mm

înălțime palet

între 119 și 145 mm

lățime scândură

între 70 și 145 mm

grosime scândură

între 13 și 22 mm

nr. scânduri plan superior

5, 7, 9 buc.

înălțime calupi

80 mm

lățime / lungime calupi

între 70 și 145 mm

tip cuie

răsucite

lungime cuie

între 38 și 80 mm

diametru cuie

între 2.3 și 2.5 mm

metoda de aplicare cuie

pneumatic

rezistență

până la 5.000 kg

material

fag, stejar, carpen, brad, pin, molid, douglas, plop

Notă

Paleții industriali suporta o greutate mult mai mare decât paleții non-euro sau europaleți. Aceștia au in general dimensiunile standard prezentate mai sus, însă, se pot customiza funcție de nevoile afacerii dvs.

paleți industriali de vanzare

Simplificați-vă logistica și optimizați-vă lanțul de aprovizionare cu paleții noștri de înaltă calitate

Paleți industriali noi și Paleți industriali second hand

Paleți industriali noi

Escargo, oferă paleți industriali noi de cea mai înaltă calitate, fabricați pe comandă pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client. Beneficiile utilizării paleților noștri noi sunt numeroase, începând cu durabilitatea și fiabilitatea acestora. Acești paleți sunt proiectați să reziste la uzură și deteriorare, astfel încât să puteți fi sigur că bunurile dvs. vor fi protejate în timpul transportului și stocării. În plus, paleții noștri sunt ușor de manevrat, ceea ce vă permite să economisiți timp și efort atunci când îi utilizați. De asemenea, aceștia sunt mai igienici și mai ușor de curățat decât alte tipuri de paleți, ceea ce înseamnă că puteți reduce riscul de contaminare și de creștere a bacteriilor.
Dacă sunteți în căutarea unor paleți industriali noi și de calitate superioară, nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

Paleți industriali second hand

Escargo oferă și paleți industriali second hand, care sunt o soluție excelentă pentru clienții care doresc să economisească bani. Deși acești paleți pot avea unele semne de uzură, sunt atent verificați și reparați astfel încât să poată fi utilizati în siguranță. Beneficiile utilizării paleților noștri second hand includ economisirea de bani și utilizarea durabilă a resurselor. De asemenea, paleții noștri second hand sunt disponibili într-o varietate de dimensiuni și forme, ceea ce face mai ușor pentru clienții noștri să găsească paleții potriviți pentru nevoile lor specifice. În plus, paleții second hand pot fi livrați rapid, ceea ce înseamnă că puteți beneficia de avantajele acestora fără a fi nevoie să așteptați pentru producerea unor noi. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre paleții noștri second hand sau să solicitați o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați.

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.