Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Vânzare Paleți atipici

Paleți atipici pentru nevoile dumneavoastră – cereți o ofertă personalizată de la Escargo!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Tratament ISPM15

Tratamentul termic ISPM15 este un proces de tratament al lemnului folosit în producerea ambalajelor din lemn, care îndeplinește cerințele standardului internațional de protecție fitosanitară pentru lemn și produse din lemn (ISPM15). Acest standard a fost introdus pentru a preveni răspândirea dăunătorilor și a bolilor din lemn prin intermediul comerțului internațional.

Utilizare

Dacă aveți nevoie de paleți care să se potrivească nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră, Escargo este aici pentru a vă ajuta. Oferim paleți atipici personalizați, care pot fi fabricați pentru a se potrivi dimensiunilor și specificațiilor exacte ale produselor dvs. Acești paleți atipici sunt proiectați pentru a fi durabili și fiabili, astfel încât să puteți fi sigur că bunurile dvs. sunt protejate în timpul transportului și stocării.

fabrica paleti atipici

Caracteristici Paleți atipici

Palet atipic

Beneficiile utilizării paleților atipici includ utilizarea mai eficientă a spațiului de stocare, reducerea riscului de deteriorare a produselor și optimizarea procesului de logistică.

Dacă aveți nevoie de paleți atipici personalizați, nu ezitați să ne contactați pentru a cere o ofertă personalizată. Echipa noastră vă va ajuta să proiectați și să produceți paleții care să se potrivească perfect nevoilor afacerii dumneavoastră.

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.