Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Folie pre-stretch, folie stretch automată și folie stretch manuală

Opțiuni avansate de ambalare pentru eficiență maximă. Descoperă soluțiile noastre de ambalare!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Folii pre-stretch sau stretch comercializate de Escargo

Foliile de tip pre-stretch și stretch sunt esențiale în procesul de ambalare și paletizare. Acestea asigură o protecție excelentă a produselor în timpul manipulării, transportului și depozitării. Folia pre-stretch, prin caracteristica sa de întindere prealabilă, oferă o rezistență sporită la tracțiune și aderență strânsă la încărcătură, reducând astfel riscul de rupere sau deplasare a paleților. Pe de altă parte, folia stretch, prin capacitatea sa de întindere continuă, se adaptează perfect formei și dimensiunilor încărcăturii, asigurând o fixare sigură și uniformă. Ambele tipuri de folii contribuie la eficiența procesului de ambalare și la protejarea mărfurilor în timpul tranzitului, garantând integritatea acestora.

Folie pre-stretch

Ce înseamnă pre-stretch?

Pre-stretch-ul reprezintă un proces în care folia extensibilă utilizată pentru paletizare este întinsă în prealabil. Acest tip de folie poate înlocui folia elastică standard. Folia este deosebit de rezistentă și nu se rupe ușor. Folia pre-stretch aderă strâns la încărcătură și menține constantă forța de întindere, asigurând astfel o fixare fermă a acesteia.

Beneficiile foliei pre-strech

  • rezistența la tracțiune crește considerabil – devine de două ori mai mare pe măsură ce depășește punctul de deformare permanentă.
  • memoria peliculei determină revenirea la forma inițială, iar filmul cu pre-stretch prezintă o memorie elastică distinctă care îl diferențiază de alte metode de ambalare. Această memorie permite filmului să revină la forma inițială în ciuda întinderii inițiale.
  • folia pre-stretch oferă un beneficiu important în ceea ce privește costul de utilizare. Costurile de consum ale foliei sunt semnificativ reduse în comparație cu utilizarea foliei stretch standard, care nu este întinsă în prealabil. Aceasta duce la o reducere semnificativă a costului total al ambalării și la o scădere a taxelor ecologice.
  • asigură o eficiență maximă a utilizării filmului, minimizând pierderile și maximizând randamentul. Datorită întinderii prealabile a foliei, aceasta poate fi utilizată într-un mod mai economic, făcând posibilă utilizarea maximă a fiecărui metru de film. Astfel, se reduc costurile și se obține o protecție adecvată a produselor ambalate.

Folie stretch automata

Această soluție de ambalare protejează și consolidează încărcăturile pe paleți, asigurându-le stabilitate în timpul transportului, manipulării și depozitării.

Foliile stretch automate sunt create pentru a fi utilizate pe echipamente automate și semiautomate de ambalat paleți. Avem o gamă largă de produse disponibile, care includ diferite dimensiuni și lungimi, pentru a se potrivi nevoilor fiecărei etape a procesului de ambalare.

Foliile stretch au o rezistență ridicată la rupere, se întind foarte bine și au aderență și flexibilitate. Aceste caracteristici sunt extrem de importante, în special în ceea ce privește reducerea costurilor de transport și ambalare.

Click aici pentru a deschide tabelul cu mărimi și caracteristici

Folie stretch manuala

Folia stretch manuală este o opțiune practică și eficientă pentru ambalarea și protejarea încărcăturilor paletizate. Aceasta oferă aderență și stabilitate, protejând încărcăturile de praf, umiditate și deteriorare. Utilizarea foliei stretch manuală este ușoară și rapidă, asigurând o fixare sigură și o identificare vizuală clară a codurilor de bare sau etichetelor. Avantajele includ economii de cost, reducerea riscului de deteriorare și optimizarea spațiului de depozitare și transport.

Simplificați-vă logistica și optimizați-vă lanțul de aprovizionare cu paleții noștri de înaltă calitate

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.