Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Transport paleți

Paleți la cheie – Escargo îți oferă producție, vânzare și transport într-un singur loc!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Serviciile noastre de transport

Transport paleți

Escargo oferă un serviciu complet de transport de paleți, care îți garantează că marfa ta ajunge la destinație în condiții optime. Compania noastră se bazează pe ani de experiență în domeniul producției și vânzării de paleți, astfel încât puteți fi sigur că achiziționați paleți de cea mai înaltă calitate.

Serviciul nostru de transport de paleți este rapid și eficient, iar marfa ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp posibil. Indiferent de mărimea și greutatea paleților, echipa noastră experimentată de transport îi va manipula cu grijă și îi va transporta în condiții optime.

Escargo este partenerul ideal pentru a vă satisface nevoile de producție, vânzare și transport de paleți de cea mai bună calitate, oferind un serviciu de transport rapid și eficient pentru a livra paleții oriunde aveți nevoie.

transport paleti

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389