Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Escargo oferă servicii complete de manufactură

Descoperă soluțiile complete de manufactură Escargo: Asamblări și plieri, lipiri precise, decupări și multe altele!

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Servicii de manufactură

Cu serviciile complete de manufactură oferite de Escargo, puteți crea produse complexe cu ușurință. Indiferent dacă aveți nevoie de asamblări și plieri precise, lipiri simple sau în puncte, decupări, tăieri, biguiri sau slituri, Escargo vă pune la dispoziție experiența și echipamentele necesare pentru a obține rezultatele dorite. Beneficiați de soluții personalizate de paletizare și ambalare, precum și de diverse aplicații de benzi și autocolante, capsari, laminări și multe altele. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi servicii de manufactură de calitate superioară, într-un timp scurt și la prețuri competitive.

manufactura produse din lemn

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389