Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Închiriere, Stocare și Reparare Paleți

Paleți de calitate, servicii complete: Escargo îți oferă soluții de închiriere, stocare și reparare a paleților

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Soluțiile pentru nevoile tale, chiar aici

Închiriere paleți lemn

Oferim servicii de închiriere paleți, soluția perfectă pentru depozitarea și transportul mărfurilor temporar. Avem o gamă variată de paleți de închiriat, de înaltă calitate și fiabili, potriviți pentru diferite tipuri de încărcături și necesități logistice. Ofertele noastre de închiriere sunt flexibile și personalizabile, iar livrarea și preluarea paleților este disponibilă, fără griji pentru transport. Echipa noastră experimentată vă poate ajuta să găsiți soluția perfectă pentru afacerea dvs. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de închiriere paleți.

Inchiriere paleti

Stocare paleți lemn

La Escargo, vă oferim servicii de stocare paleți pentru a gestiona mărfurile dvs. într-un mod sigur și eficient. Avem opțiuni de depozitare de înaltă calitate, inclusiv spații mari de depozitare și depozitare la rece. Echipa noastră vă poate ajuta cu manipularea, ambalarea și încărcarea paleților. Ofertele noastre de stocare paleți sunt personalizabile și flexibile. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre și cum putem ajuta la gestionarea mărfurilor dvs.

Stocare paleti lemn

Reparare paleți lemn

La Escargo, oferim servicii profesionale de reparare a paleților de lemn pentru a economisi bani și a prelungi durata de viață a paleților. Echipa noastră de profesioniști poate repara rapid și eficient paleții deteriorați, oferind o gamă variată de servicii personalizabile. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să economisiți bani și să vă extindeți durata de viață a paleților.

Reparare paleti lemn

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.