Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Colectare și Reciclare Deseuri din Plastic

Mai puțin plastic în natură! Descoperă soluțiile noastre de colectare și reciclare eficientă a deșeurilor din plastic.

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Transformă deșeurile din plastic în resurse valoroase! Descoperă serviciile noastre de colectare și reciclare eficientă.

Colectare și reciclare deșeuri din plastic

La Escargo, suntem dedicați în a oferi soluții sustenabile și eficiente pentru gestionarea deșeurilor din plastic. Serviciile de colectare și reciclare sunt concepute pentru a ne ajuta clienții să își îndeplinească obiectivele de durabilitate, oferindu-le o alternativă eco-friendly și responsabilă de eliminare a deșeurilor din plastic. Echipa noastră colectează deșeurile din plastic de la sediul clienților și le transportă în centrele noastre de reciclare, unde sunt sortate, procesate și transformate în resurse valoroase. Indiferent de tipul de deșeu din plastic, Escargo are tehnologiile și echipamentele necesare pentru a-l recicla, inclusiv PET-uri, PVC-uri, nylon, PP-uri sau ABS-uri. Optând pentru serviciilor noastre de colectare și reciclare deșeuri din plastic, clienții noștri fac o alegere responsabilă și sustenabilă pentru protejarea mediului înconjurător.

Colectare si reciclare deseuri din plastic

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.