Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Colectare și Reciclare Deseuri din Carton

Transformă cartonul uzat în resurse valoroase! Descoperă serviciile noastre de colectare și reciclare a deșeurilor din carton.

Licențe și certificări

Compania este atestată EPAL, FSC®, ISPM15, ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. EPAL (European Pallet Association) este cea mai mare organizatie de producători europaleți recunoscută pe plan mondial datorită standardului înalt de calitate.

Reduce-ți amprenta de carbon prin reciclarea deșeurilor din carton! Descoperă serviciile noastre complete de colectare și reciclare.

Colectare și reciclare deșeuri din carton

Serviciile noastre complete de colectare și reciclare a deșeurilor din carton sunt o soluție eco-friendly și sustenabilă pentru gestionarea eficientă a acestor deșeuri. Colectăm cartonul uzat de la sediul clienților și îl transportăm la centrele noastre de reciclare, unde este sortat, procesat și transformt în materiale valoroase. Avem echipamente și tehnologii moderne care ne permit să reciclăm o varietate largă de deșeuri din carton, inclusiv cutii, ambalaje, hârtie de birou și multe altele. În tot acest timp, ne asigurăm că toate procesele noastre de reciclare sunt efectuate în mod responsabil și sustenabil, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la reducerea amprentei de carbon. Alegeți Escargo pentru servicii complete și eficiente de colectare și reciclare a deșeurilor din carton.

Colectare și Reciclare Deșeuri din carton

Livrare la timp și grijă față de clienții noștri

La Escargo, înțelegem cât de importanți sunt paleții în funcționarea depozitului dvs. și ne angajăm să vă oferim soluții personalizate pentru a vă optimiza procesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre paleții personalizați pentru nevoile dvs.

Suntem încântați să vă ajutăm să găsiți soluții adecvate pentru nevoile dumneavoastră.

Vom lucra împreună pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de toate detaliile iar apoi puteți semna contractul cu Escargo.

Începem producția conform cerințelor și specificațiilor convenite. Asigurăm comunicare constantă pe tot parcursul procesului.

Livrăm paleții la locația dorită. Ne străduim să efectuăm livrarea cât mai rapid posibil și suntem întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau îngrijorare legată de livrare sau de produsele livrate.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.