Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Soluții pentru Amenajare Interioară

Descoperă cum serviciile noastre de design interior pot transforma apartamentul sau casa ta într-un spațiu de vis.

De ce să alegi Escargo

Explorează avantajele de a colabora cu noi și descoperă cum putem transforma fiecare spațiu într-unul funcțional și expresiv.

Experiență

Cu ani de experiență în domeniul designului interior, suntem pregătiți să facem realitate orice vis al tău.

Personalizare

Fiecare proiect este tratat cu atenție și dedicare, oferindu-ți soluții personalizate pentru nevoile și preferințele tale unice.

Calitate

Suntem mândri de standardele noastre ridicate de calitate, garantând rezultate de excepție în fiecare proiect.

Escargo – partenerul tău de încredere pentru amenajări interioare

La Escargo, ne angajăm să aducem viziunea ta la viață prin soluții personalizate de amenajare interioară de înaltă calitate. Oferim soluții personalizate pentru apartamente, case și orice alt spațiu care necesită o transformare vizuală și funcțională. Cu o echipă de designeri arhitecți și muncitori experimentați, suntem dedicați să aducem viziunea ta la viață, creând spații care nu doar arată excepțional, dar sunt și profund personale și confortabile.

Servicii

În cadrul Escargo, ne străduim să oferim clienților noștri nu doar rezultate excepționale, ci și o experiență completă și personalizată în procesul de amenajare interioară. Echipa noastră dedicată, formată din proiecționisti, designeri, arhitecți și muncitori, se ocupă de absolut tot, de la concept până la implementare. Iată cum te putem ajuta să îți transformi visul în realitate:

Consultanță personalizată

Începe-ți călătoria în designul interior cu o sesiune de consultanță, unde îți vom asculta ideile și nevoile pentru a crea un plan personalizat.

Design și planificare

Utilizăm cele mai noi tehnologii pentru a-ți prezenta proiecte vizuale, ajutându-te să îți imaginezi spațiul transformat.

Implementare

Echipa noastră va transforma viziunea în realitate, gestionând fiecare detaliu al procesului de amenajare.

Portofoliu

Descoperă proiectele noastre de succes din portofoliu, unde am transformat viziunile clienților în realitate. Fie că este vorba despre amenajarea unui apartament, a unei case sau a unui spațiu comercial, vei găsi inspirație în diversitatea și calitatea lucrărilor noastre. Apasă pe fiecare imagine pentru a explora mai multe fotografii din proiectul respectiv.

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9
slide10
slide11
slide12
slide13

Apartamente rezidențiale

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9

Apartamente rezidențiale

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8

Case

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9
slide10

Spații comerciale

Ești gata să-ți transformi spațiul într-un loc pe care îl poți numi cu adevărat acasă?

Cum pot alege stilul de design potrivit pentru mine?

Echipa noastră de experți în design va lucra împreună cu tine pentru a înțelege gusturile și preferințele tale, oferindu-ți sugestii și opțiuni care să se potrivească perfect cu stilul tău personal.

Cât timp va dura proiectul meu de amenajare?

Durata unui proiect poate varia în funcție de complexitatea și dimensiunea acestuia. Vom lucra împreună cu tine pentru a stabili un program care să se potrivească cu nevoile tale și să te ținem mereu la curent cu progresul lucrărilor.

Cum pot să mă asigur că proiectul va reflecta stilul meu personal?

Comunicarea deschisă și colaborarea sunt cheia succesului în designul interior. Vom asculta cu atenție dorințele și preferințele tale și vom lucra împreună pentru a crea un spațiu care să reflecte cu adevărat personalitatea și stilul tău.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389