Luni - Vineri: 9 AM - 5 PM

Soluții pentru Amenajare Exterioară

Descoperă cum serviciile noastre de amenajare exterioara pot transforma curtea, grădina sau terasa într-un spațiu de vis.

De ce să alegi Escargo

Explorează avantajele de a colabora cu noi și descoperă cum putem transforma fiecare spațiu într-unul funcțional și expresiv.

Experiență

Cu ani de experiență în domeniul designului interior, suntem pregătiți să facem realitate orice vis al tău.

Personalizare

Fiecare proiect este tratat cu atenție și dedicare, oferindu-ți soluții personalizate pentru nevoile și preferințele tale unice.

Calitate

Suntem mândri de standardele noastre ridicate de calitate, garantând rezultate de excepție în fiecare proiect.

Escargo – partenerul tău de încredere pentru amenajări exterioare

La Escargo, suntem lideri în furnizarea de servicii de amenajări exterioare de înaltă calitate. Oferim soluții personalizate și inovatoare pentru a crea medii exterioare atrăgătoare și funcționale. Cu o echipă de designeri, arhitecți și muncitori experimentați, suntem dedicați să aducem viziunea ta la viață, creând spații care nu doar arată excepțional, dar sunt și profund personale și confortabile.

Servicii

În cadrul Escargo, ne străduim să oferim clienților noștri nu doar rezultate excepționale, ci și o experiență completă și personalizată în procesul de amenajare interioară. Echipa noastră dedicată, formată din proiecționisti, designeri, arhitecți și muncitori, se ocupă de absolut tot, de la concept până la implementare. Iată cum te putem ajuta să îți transformi visul în realitate:

Consultanță personalizată

Începe-ți călătoria în amenajarea exterioară cu o sesiune de consultanță, unde îți vom asculta ideile și nevoile pentru a crea un plan personalizat.

Design și planificare

Utilizăm cele mai noi tehnologii pentru a-ți prezenta proiecte vizuale, ajutându-te să îți imaginezi spațiul transformat.

Implementare

Echipa noastră va transforma viziunea în realitate, gestionând fiecare detaliu al procesului de amenajare.

Portofoliu

Explorează proiectele noastre de succes din portofoliu, unde am transformat viziunile clienților în realitate. De la amenajarea curții și terasei, până la transformarea beciului, ciubărului și a zonei de grătar, vei găsi inspirație în diversitatea și calitatea lucrărilor noastre. Apasă pe fiecare imagine pentru a explora mai multe fotografii din proiectul respectiv și pentru a te inspira pentru propria ta amenajare exterioară.

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7

Ciubăr

slide2
slide3

Beciuri

slide2
slide3

Grill

slide2
slide3
slide4

Terase

Ești gata să-ți transformi spațiul exterior într-o oază de relaxare ?

Cum pot alege stilul de design potrivit pentru spațiul meu exterior?

Echipa noastră de experți în design va colabora cu tine pentru a înțelege preferințele tale și pentru a identifica elementele de design care se potrivesc cel mai bine cu stilul personal și cu caracteristicile spațiului tău exterior.

Cât timp va dura proiectul meu de amenajare exterioară?

Durata unui proiect poate varia în funcție de complexitatea și dimensiunea acestuia, dar vom lucra împreună cu tine pentru a stabili un program care să se potrivească cu nevoile tale și pentru a te ține mereu la curent cu progresul lucrărilor.

Cum pot să mă asigur că proiectul va reflecta stilul meu personal?

Vom asculta cu atenție preferințele tale și vom lucra împreună pentru a crea un spațiu care să reflecte cu adevărat personalitatea și stilul tău, indiferent dacă este vorba despre curte, terasă sau alt spațiu exterior.

Recenzii fantastice pentru produsele și serviciile noastre

Descoperiți ce spun ceilalți utilizatori despre produsele și serviciile noastre și ajutați-ne să îmbunătățim experiența dvs. de cumpărare. Citiți recenziile și contribuiți cu opinia dvs. pentru a ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate.

Folie stretch automata. Specificații

Gama Escargo include fiecare soluție de folie de împachetare pentru fiecare aplicație de mașină: 100% reciclabile, pentru sarcini grele și temperaturi scăzute, pentru putere de reținere ridicată, ca linie organică proprie și în toate grosimile relevante de material.

spec-1

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 256 389